LOVE LOST مشرفة منتدى الصور العام
عدد الرسائل : 1817 نقاط : 60899
شارك الموضوع Share:
| موضوع: الكبده البانيه 2009-11-01, 20:51 | |
| المقادير:
نصف كيلو من الكبدةويمكن بالطبع مضاعفة المقادير حسب عدد افراد الاسرة وتفضل الكبدة البتلو ويكن استخدام العجالي(البقري) لكن تاخذ فترة اطول في التسوية -تتبيلة مكونة من 4ملاعق خل ابيض عصير ليمون توم حسب الرغبة ملح وفلفل كمون كزبرة - نصف ملعقة بهارات مشكلة - نصف ملعقة فلفل احمر- عصير بصلة - لتغطية الكبدة - كوب من الدقيق مضاف اليه كوب من البقسماط .
الطريقة:
تغسل الكبدة جيدا وتشطف بالماء والدقيق والخل ثم تتبل بالخل والليمون والبهارات المذكورةوتترك فيها لمدة ساعة على الاقل ثم تغطى بالدقيق المخلوط بالبقسماط مع الملح والفلفل ويفضل ان تترك في الثلاجة نصف ساعة قبل تحميرها لتتماسك عليها خلطة التغطية ثم تحمر على نار متوسطة وبالهنا والعافية ويمكن تقديمها في ساندوتشات مع الطحينة واصابع البطاطا المقلية ان شالله تعجبكم
وممكن تتعمل بالرده علي فكره بس ياريت تكون النعمه المعبئه في اكياس
بتكون برضو جميله
والف هنا
. | |
|
LeGenD .
عدد الرسائل : 4092 نقاط : 69107
شارك الموضوع Share:
| موضوع: رد: الكبده البانيه 2009-11-02, 02:29 | |
|
يسلمو على الطريفه الجميلة
| |
|
LOVE LOST مشرفة منتدى الصور العام
عدد الرسائل : 1817 نقاط : 60899
شارك الموضوع Share:
| موضوع: رد: الكبده البانيه 2009-11-03, 00:23 | |
| ميرسي اوي علي مرورك نورت الموضوع | |
|
medo2007 .
عدد الرسائل : 18 نقاط : 54986
| موضوع: رد: الكبده البانيه 2009-11-03, 10:30 | |
| | |
|
LOVE LOST مشرفة منتدى الصور العام
عدد الرسائل : 1817 نقاط : 60899
شارك الموضوع Share:
| موضوع: رد: الكبده البانيه 2009-11-03, 15:27 | |
| ميرسي ياميدو علي المرور نورت الموضوع | |
|
toty .
عدد الرسائل : 98 نقاط : 55103
| |