لعمل اللحم: - نضع اناء ونضع الزبده مع البصل حتي يصل لونها ذهبي ونضع عليها تشكيله التوابل وهي (1/2 ملعقة كبيرة ماسلا و 1/2 ملعقة كبيرة كركم و1/2 ملعقة شطة و1/2 ملعقة زعتر وكسبرة خضرة وملح وفلفل). - ثم نضع الطماطم وتترك علي النار هادئة لاكتمال السوي .
العمل الارز: - نحضر اناء ونضع بة الزبدة والأرز وتشوح مع القليل من القرفه والحبهان ونضع علية مقدار المرقه ويترك ليتم النضج.
للتقديم: - نحضر اناء بيركس ونقوم بوضع طبقة من الارز واخر من اللحم وتكرر هذه العملية حتي نصل الي اخر طبقة من الارز وتزين بالصنوبر المحمص .
DEMA .
عدد الرسائل : 1686نقاط : 58499 شارك الموضوع Share:
موضوع: رد: برياني هندي 2009-08-16, 00:42
الله جوعتنا والله يا محمد شكلك طباخ بريمو ممكن تعزمنا على اكلة من ايدك رخامة منى انا عارفه هههههههههههههههههههه تسلم ايدك بجد
LeGenD .
عدد الرسائل : 4092نقاط : 69107 شارك الموضوع Share: